Verpleeghuiszorg / VPT

Digitaal toegang ter ondersteuning van vrijheid
voor bewoners en zorgmedewerkers

 • Toegang middels Keyfob (tag), Afstandsbediening of Smartphone
 • Beheer middels Easy Cloud Platform overal beschikbaar
 • Bewoner kan eigen regie houden
 • Toepasbaar in combinatie met zorgdomotica, leefcirkels en toegang eigen woning
 • Oplossingen voor elke type deur
Red Easy Icon
Onze oplossingen
Red Easy Centraal
Red Easy Centraal
Digitaal toegang voor al uw entree deuren en woongroep deuren. Eenvoudig te openen middels Keyfob (tag), PIN code of Smartphone. Geschikt voor combinatie met Leefcirkels - Zorgdomotica.
Bekijk set
RED Easy Evolution Plus Binnendeur
RED Easy Evolution Plus Binnendeur
Complete digitale oplossing voor diverse binnendeuren, zoals cliënt- bewonerskamers, studio’s, appartementen, kantoren, teamposten etc. Eenvoudig te openen middels Keyfob (tag), Afstandsbediening of Smartphone.  Geschikt voor combinatie met Toegang eigen Woning - Zorgdomotica.
Bekijk set
RED Easy Gateway
RED Easy Gateway
Toepassing voor on-line beheer van Easy oplossingen voor continue communicatie met het Easy beheerplatform. Geschikt voor LAN, WiFi en LTE-dongle.
Bekijk set
RED Easy Motorcilinder
RED Easy Motorcilinder
Volledig SKG3 gekeurd, digitale oplossing cilinder met motor voor voordeuren, voldoet aan de hoogste eisen, ontwikkeld voor Nederlandse deuren. Eenvoudig te openen middels Smartphone of mechanische sleutel voor de bewoner. Geschikt voor combinatie met Toegang - Zorgdomotica.
Bekijk set
RED Easy Keyfob
RED Easy Keyfob
Het uniek genummerd id-middel in de vorm van een sleutelhanger welke voldoet aan hoge veiligheid middels Mifare DESfire EV2. Ook geschikt voor gebruik van andere omgevingen middels fixed UID.
Bekijk set
RED Easy Afstandsbediening
RED Easy Afstandsbediening
Het uniek genummerde id-middel in de vorm van een 3-knops afstandsbediening waarbij per knop de functie kan worden toegewezen vanuit het Easy platform. Uitermate geschikt voor toegang voor somatische bewoners.
Bekijk set
RED Easy App “Toegang”
RED Easy App “Toegang”
De gratis App voor Android en iOS Smartphones, waarop digitale sleutels direct kunnen worden beheerd vanuit het Easy platform. Ideaal voor toegang voor medewerkers ook beschikbaar voor bewoners en mantelzorgers. Geschikt voor gebruik met MDM.
Bekijk set
RED Evolution Keyfob
RED Evolution Keyfob
Het uniek genummerd id-middel in de vorm van een sleutelhanger middels Mifare. Ook geschikt voor gebruik van andere omgevingen middels fixed UID.
Bekijk set
RED Easy Beheerplatform
RED Easy Beheerplatform
Beheer van RED Easy vindt plaats in het Cloud platform. Er is geen software of randapparatuur nodig, enkel internet. RED Easy is uniek in het organisatie overschrijdend samenwerken beginnen het Cloud platform. Door de eigenaar van het slot kan een digitale sleutel gedeeld worden met andere organisaties binnen het Cloud Platform. Deze organisatie kan deze vervolgens zelf beheren; dus geen beheer voor de sloteigenaar.
Bekijk set

Stel uw vraag

Hoe wilt u in contact komen?

Voor elke deur een oplossing

 • Woning deuren
 • Centraal deuren
 • Cliëntkamer deuren
 • Appartement deuren
 • Studio deuren
 • Facilitaire deuren
 • Oplossingen geschikt voor Wonen & Zorg