Over RED Easy

RED Easy is de toegangsoplossing van Polvo bv voor wonen, zorg en particulier. RED Easy is ontwikkeld door en voor de Nederlandse markt. Hiermee voldoet RED Easy ook aan alle gestelde eisen en normen welke in Nederland aan woningbouw en of woningen zijn gesteld. Het beheer vindt plaats in het RED Easy Cloud platform. Dit Cloud platform is geheel ingericht voor het kunnen autoriseren van toegang waarbij personen en organisaties eigen maar ook gezamenlijk beheer kunnen voeren. De kracht van RED Easy is dat autorisaties organisatie overschrijdend kunnen worden toegepast, waarbij iedere organisatie of persoon haar eigen onderdeel van de keten kan beheren.

Wonen

Met de toegangsoplossingen van RED Easy kunnen gebouweigenaren zoals een woningbouwvereniging, VvE of vastgoedverhuurder eenvoudig het beheer van hun algemene centrale deuren, appartementen en woningen faciliteren. Naast bewoners kan er ook eenvoudig toegang worden verleend aan contractanten voor bijvoorbeeld onderhoud aan technische installaties door deze ruimtes te voorzien van een RED Easy toegangsoplossing.

Zorg

Toegangsverlening binnen de zorg wordt een steeds groter vraagstuk. De toegangsoplossingen van RED Easy zijn hierin uitermate geschikt om binnen de diverse zorgprocessen van een zorgorganisatie te ondersteunen op het gebied van toegang. Dit kan zijn in de thuiszorg waarbij Red Easy het alternatief is voor de sleutelkluis om veilig toegang te krijgen tot de woning. Maar ook verpleeghuiszorg waarbij RED Easy kan samenwerken in vraagstukken als de wet zorg en dwang waarbij het onafhankelijk is van de toegepaste zorgdomotica. Met RED Easy heeft de zorgorganisatie de toegangsoplossing voor alle facetten van de zorg binnen 1 oplossing.

Woongenot

Wilt u eenvoudig en gemakkelijk uw woning binnen zonder gedoe met sleutels ook dan is RED Easy de oplossing door de gratis toegangsapp. Uiteraard ook toe te passen bij bijvoorbeeld B&B of verhuur.

Beheer

Beheer van RED Easy vindt plaats in het Cloud platform. Er is geen software of randapparatuur nodig enkel internet. RED Easy is uniek in het organisatie overschrijdend samenwerken binnen het Cloud platform. Door de eigenaar van het slot kan een digitale sleutel gedeeld worden met andere organisaties binnen het Cloud Platform. Deze organisatie kan deze vervolgens zelf beheren dus geen beheer voor de sloteigenaar.

Cloud Platform

De communicatie tussen het Cloud platform en de hardware producten gebeurt op basis van BLE. Een device met BLE (Smartphone/tablet) voorzien van een geautoriseerde digitale sleutel kan de gegevens overdragen. Hierdoor is RED Easy eenvoudig te beheren zonder aanschaf van randapparatuur of investering in netwerkvoorziening.

Meer informatie

Benieuwd naar de vele mogelijkheden en toepassingen van RED Easy?

Neem gerust contact op